واردات، یک معقوله بسیار قوی در تجارت و راستای برند شدن هر مجموعه ای است.
واردات را میتوان یکی از مهمترین روشهای پیشرفت هر کشور با برنامه ریزی دقیق و دانایی مدیران موفق که مجموعه کیمیا تجارت زر k.t.z توانسته این هدف را سرلوحه کاری خود قرار دهد،دانست.
مجصولات وارداتی کیمیا تجارت زر عبارت اند از:
جو: روسیه-آرژانتین-آلمان-قزاقستان-لیتوانی-رومانی--عربستان-انگلستان-هند-ترکیه- و.....
ذرت: برزیل-اکراین-روسیه-سوئیس-هلند-انگلیس-سنگاپور-آلمان-ترکیه و ........
گندم: قزاقستان-روسیه-سوئیس-سنگاپور-انگلستان-امارات-ترکیه-آلمان-هلند-استرالیا و.....
دانه سویا: آرژانتین-برزیل-کانادا-آمریکا-روسیه-قزاقستان-سنگاپور-سوئیس-انگلستان-اکراین.
کنجاله سویا: برزیل-هند-آرژانتین-انگلیس-سنگاپور-ترکیه-هلند-روسیه و.....
کنجاله کلزا: قزاقستان-روسیه-برزیل-آرژانتین و .....
دانه کلزا: قزاقستان-روسیه-اکراین-برزیل و .....
دانه آفتابگردان: کانادا-روسیه-ترکیه-سوئیس-امارات و....
تمامی محصولات فوق با توجه به اساسی بودن کالا سالانه از ارز دولتی جهت واردات بهرمند میشوند که مجموعه کیمیا تجارت زر میتواند با روابط قوی در تجارت بین الملل و امکاناتی که در دسترس دارد تمامی اقلام را در شرایط عادی تحویل کارخانه های خوراک دام و طیور و روغنکشی های کشور و به ویژه دامداران و مرغدارن عزیز دهد.
برگ برنده کیمیا تجارت زر در تجارت بین الملل خرید کالاهایی با پایین ترین قیمت با رصد و بررسی کامل بازار جهانی میباشد.
مجموعه کیمیا تجارت زر خوب میداند که سود مجموعه های موفق در خریدن محصولات خارجی با توجه به درنظر گرفتن هزینه های حمل و ترخیص کالا در کشورهای مبدا تجاری میباشد.
کیمیا تجارت زر واردات غلات را با توجه به اینکوترمز ها یا قرارداهای بین الملل به صورت: CFR-FOB-LC و قراردادهای که قابلیت اجرایی داشته باشد را در دستور کار خود قرار داده است تا بتواند خدمت گسترده ای را به تمامی نیازمندان غلات اعم از کارخانجات روغن کشی و خوراک دام و طیور یا دامدارن و مرغداران کشور کرده باشد.
واردکنندگان غلات این مفهموم را خوب میدانند که رقابت را در خرید به موقع کالا باید در نظر گرفته نه این که فروش آن در کشور، این روزها کشور ما ایران با توجه به تحریم های مختلف مالی و اقتصادی دچار چالش های میباشد که این مشکل را تا حدودی تاجرانی خبره با عملکرد صیح و به موقع با توجه به هوش اقتصادی بالا میتوان کم رنگ تر کرد. این را بدانیم که هر واردکننده ای و هر صادر کننده ای تاجر نیست بلکه تاجر کسی است که بتواند با برنامه ریزی های دقیق کالاهای صادراتی خود را با بالاترین نرخ در کشورهای درخواست کننده به فروش برساند و کالاهای وارداتی خود را با روابط بالای بین الملل چه دولتی و چه شخصی بتواند با پایین ترین نرخ وارد کشور کند.